Cloudnet Kundecenter Skærmbillede - Cloudportal og kundecenter i ét samlet login

Cloudnets Kundecenter

Vores kundecenter er ret unikt. Vi holder naturligvis åbent 24-7/365.

Opret dig nu, gratis!


cPanel Screenshot from Cloudnet.dk Hosting

Her er vores Kundecenter

Med ét login har du adgang til alle dine domæner, webhoteller, DNS samt direkte adgang til vores support, ticket-historik, bogholderi, driftstatus og meget mere, i vores eget in-house udviklede danske kundecenter.

Opret dig nu, gratis!

Webshop i Kundecenter på Cloudnet kontrolpanel
Cloud til Indkøbspriser

Alle kan oprette sig gratis i vores Kundecenter, og få adgang til vores prisvindende Cloud-portal hvor du nemt at konfigurer og bygge løsninger til dig selv eller din virksomhed. Vi skalere fra 1 til 10.000 brugere på de mest populære Cloud- og hosting-løsninger.

Image placeholder
Brugervenlig DNS

Vi har bygget et nyt take på DNS. Vi mener at DNS skal ligeså nemt som at bestille en pizza, og derfor har vi bygget en helt ny dansk, og helt gratis DNS-portal. Med vores DNS-portal bliver du guidet igennem alt, og du kan opsætte DNS og domæner på to sekunder, uden at være ekspert i DNS. Vi har nok verdens mest brugervenlige DNS portal, den er gratis - og vores kunder elsker den.

Support Ticket i Kundecenter Cloudnet
Support lige ved hånden

Vores Live Chat og Ticket-system er bygget direkte ind i dit Kundecenter. Vi er aldrig mere end 1 klik væk, klar til at hjælpe dig. Vores support-team har fået mange roser med på vejen fra nye såvel som gamle kunder, og vi glæder os også til at hjælpe dig :)

Image placeholder
Direkte login til cPanel

Slut med at fumle med passwords og brugernavne. Log ind én gang i vores kundecenter, herfra har du direkte 1-klik adgang til alle dine webhoteller. Administerer du flere webhoteller? Du kan klikke dig ind i cPanel på alle dine hoteller, uden at logge ind - igen og igen. Vores kundecenter samler det hele. Læs mere om cPanel.

Faktura-oversigt i Kundecenter Cloudnet
Nemt bogholderi

Få et overblik over løsninger og abonnementer. Hent faktura i PDF fra den overskuelige faktura-oversigt og administrer betalingskort direkte fra dit kundecenter. Nemt og bekvemt.

Faktura-oversigt i Kundecenter Cloudnet
Bestil nu - online om 5 minutter

Vores kundecenter er åbent 24/7 og når du bestiller f.eks. et webhotel, er du kørende indenfor 5 minutter. Det hele sker automatisk, hurtigt - døgnet rundt. Der er ingen grund til at vente på andre, når du har fået en god idé eller har tid til overs i dit ellers travle program.

Domænesøger

Find dit nye domænenavn eller flyt dit eksisterende:
Åbn domænesøger

Support og LiveChat

Du kan altid kontakte os, ved at oprette en ticket:
Opret ny Support Ticket Åbn Live Chat